Võlgade sissenõudmine ja juriidiline nõustamine
Tere! Olen mures ja vajan nõu. Üks "hea tuttav" laenas mult pool aastat tagasi suurema summa raha ja lubas kuu ajaga tagasi maksta. Nüüd aga väldib minu kõnesid ja kui kätte saan, siis ainult vabandab ja lubab "homme". Mul on küll kirjalik leping olemas, aga ma ei tea, kuidas seda reaalselt realiseerida. Kas peaksin kohe kohtusse minema või on mingeid muid variante? Kas keegi on sarnase asjaga juristi poole pöördunud ja kui palju selline teenus maksta võiks? Tundub nii nõme oma raha taga ajada ja veel peale maksta selle eest...
4 Views

Seda juhtub kahjuks tihedamini, kui arvata oskaks – sõprus ja raha ei käi tihti kokku. Kui sul on leping olemas, siis on sul tegelikult head šansid see raha kätte saada. Ma soovitaks sul konsulteerida spetsialistidega siit https://advokaat-ee.com/ Nad tegelevad muuhulgas ka võlgade sissenõudmisega ja oskavad öelda, kas on mõtet minna maksekäsu kiirmenetluse teed või on muid variante. Tihti aitab juba see, kui jurist saadab ametliku nõudekirja – see näitab võlglasele, et sa mõtled tõsiselt. Ära lase endale pähe istuda, uuri neilt asja!