top of page

Shreyas Foundation Group

Public·77 members

Cześć! Ostatnio zauważyłem, że coraz rzadziej korzystam z tradycyjnych stron internetowych na telefonie. Wiele rzeczy robię już przez aplikacje, bo wydają się szybsze i wygodniejsze. Kilka dni temu przeglądałem różne rozwiązania mobilne i trafiłem na

. Zacząłem się wtedy zastanawiać, czy to tylko moje przyzwyczajenie, czy faktycznie większość osób woli dziś aplikacje od wersji przeglądarkowych. Kiedyś nie miało to dla mnie większego znaczenia, ale teraz coraz częściej wybieram opcję, która pozwala mi szybciej dostać się do tego, czego potrzebuję. Jak jest u Was?

6 Views

Interesująca dyskusja. Sam raczej nie przywiązuję się do jednej formy. Jeśli aplikacja jest lekka i działa sprawnie, chętnie z niej korzystam. Jeśli nie, zostaję przy przeglądarce. Wydaje mi się jednak, że kierunek rozwoju jest dość oczywisty – coraz więcej usług stawia na rozwiązania mobilne. Wystarczy spojrzeć na to, jak ludzie korzystają dziś z internetu. Telefon stał się głównym urządzeniem dla ogromnej liczby użytkowników, więc nic dziwnego, że aplikacje odgrywają coraz większą rolę.

bottom of page